Adverteren op Gay.nl

Contact

Neemt u contact op met onze sales consultant Martijn Kamphorst, hij helpt u graag verder!

Bereik

Dagelijks heeft Gay.nl volgens Google Analytics tussen 70.000 en 100.000 unieke bezoekers. Gay.nl bereikt elke maand 570.000 homo mannen en vrouwen.

Bezoekersprofiel

De gemiddelde bezoeker van Gay.nl maakt dagelijks gebruik van internet. Hij is 29 jaar, hoogopgeleid en heeft een hoger dan gemiddeld vrij besteedbaar inkomen. Hij geeft dan ook meer dan gemiddeld geld uit aan reizen, eten en drinken, fashion, verzorging, muziek, reizen en luxe goederen. Hij kiest voor A-merken en heeft de nieuwste gadgets in huis.

Advertentiemogelijkheden

Gay.nl brengt adverteerders in direct contact met honderdduizenden homoseksuele consumenten. Wij zijn de schakel tussen onze bezoekers en uw uiting. Onze ervaring kunnen wij inzetten om uw uiting naadloos te laten aansluiten bij onze doelgroep.
In ons mediapack ziet u ons palet aan standaard en maatwerk bannerposities. Daarnaast verzenden we periodiek een Gay.nl nieuwsbrief naar ruim 82.000 leden en zijn er mogelijkheden voor advertorials en sponsored content.
Op verzoek kunnen wij campagnes op maat voor u ontwikkelen en adviseren hoe u de doelgroep het beste kunt aanspreken.


Tariefkaart

Neemt u contact op met Martijn Kamphorst voor advies, onze actuele tariefkaart en ons mediapack! +31 (0)20 788 13 54 +31 (0)6 50 26 75 57